Takaisin Pirte uusi työterveyshuollon puitesopimuskumppani, tutustu myös hintoihin.

Ajankohtaista

Pirte uusi työterveyshuollon puitesopimuskumppani, tutustu myös hintoihin.

03.04.2023

MTK-Satakunta on yhteistyössä Työterveyslaitoksen ja Melan kanssa kilpailuttanut työterveyspalvelut alueensa maatalousyrittäjiä ja -yrityksiä varten. Tavoitteena on helpottaa työterveyspalveluiden hankintaa, varmistaa palveluiden asianmukainen hinta-laatu -suhde ja palveluiden hyvä saatavuus koko liiton alueella. Työterveyspalvelujen vertailu ja arviointi tulee ajankohtaiseksi, kun yrittäjä päättää hankkia itselleen palvelut, palkkaa työntekijän, haluaa vaihtaa palvelujen tuottajaa tai palveluntuottaja omalla alueella vaihtuu.

Puitesopimusten hinnat on päivitetty verkkosivuille, hintoihin tutustuminen on mahdollistä jäsenille. Puitesopimuskunppaneita ovat tällä hetkellä Lääkärikeskus Minerva, MediPori, Pirte ja Terveystalo. Mikäli sinulla on ongelmia jäsentietoihin kirjautumisen suhteen, ota yhteyttä Virveen.

1.4.2023 MTK-Satakunta on solminut uuden puitesopimuksen Pirten kanssa. MTK-Satakunnan aluetta työterveyshuollon palveluiden osalta palvelevat toimipisteet sijaitsevat Sastamalassa ja Virroilla. Halutessasi voit kuitenkin tehdä sopimuksen minkä Pirten toimipisteen kanssa tahansa.

Tutustu puitesopimuskumppaneihin ja päivitettyihin hintoihin osoitteessa https://satakunta.mtk.fi/tyoterveyshuolto1. Työterveyshuollosta kertoville sivuille pääset helposti myös MTK-Satakunnan etusivun "etsitkö tätä"-laatikon kautta.