MTK:n jäsenyys kannattaa

On monia syitä, miksi kannattaa liittyä MTK:n jäseneksi. Järjestö tarjoaa jäsenilleen edunvalvonnan lisäksi erilaisia jäsenpalveluja: ajankohtaista tietoa, tilaisuuksia ja koulutuksia. Merkittävä osa järjestön tuottamasta palvelusta on neuvontaa ja asiantuntija-apua.

Erittäin tärkeää on myös yhteisöllisyys - yhdessä tekeminen. Järjestöön kuuluminen luo jäsenille tunnetta yhteisöllisyydestä ja omasta ammatti-identiteetistä. Yhteisten arvojen ylläpitäminen sekä tietojen, taitojen ja tunteiden jakaminen saman alan ihmisten kesken on tärkeä osa järjestötyötä.

Jäsen saa lukuisan määrän rahanarvoisia jäsenetuja. Jäseneduilla voi saada useiden satojen eurojen suuruiset säästöt vuoden aikana. Valtakunnallisten jäsenetujen lisäksi maataloustuottajien liitot ovat neuvotelleet omia jäsenetuja, samoin metsänhoitoyhdistykset. Jäsenetuja voi saada esimerkiksi vakuutuksista, energiasta, polttoaineista sekä virkistys- ja vapaa-ajan matkoista.

Tutustu esitteeseemme tästä linkistä!

MTK-Satakunnan jäsenedut

MTK-Satakunnan jäsenet ovat oikeutettuja MTK Hankintojen sopimiin etuihin. Tutustu etuihin MTK Hankintojen verkkosivuilla.

MTK-Satakunnalla on yhteistyösopimus kolmen asianajotoimiston kanssa. Tavoitteena on, että jäsenet voivat saada neuvontaa ja lakipalveluja joko maksutta tai kohtuuhintaan, riippuen tilanteesta.

Kerro heti aluksi, että olet MTK:n jäsen ja että maataloustuottajien liitto on pyytänyt kääntymään kyseisen toimiston puoleen.

Testamentti, avioehto ja muut tärkeät paperit on syytä teettää asiantuntijalla. Asiakirjamalleihin voi tutustua, mutta maallikon tulkitsemina valmiit mallit johtavat helposti harhaan. Tärkeät paperit on hyvä ottaa muutaman vuoden välein esiin ja tarkistaa, miten hyvin ne vastaavat nykytilannetta.

Tuottajien oma lakitoimisto Arviointikeskus on erikoistunut kiinteistöomistajien lakiasioihin ja erityisarvoa sisältävien kiinteistöjen arviointiin. Arviointikeskuksesta alennusta MTK:n ja Mhy:n jäsenille sekä maksuton pikaneuvonta sähköpostitse. Lue lisää asiasta tästä linkistä. Metsäarviointeja tehdään yhteistyössä myös metsänhoitoyhdistysten kanssa.  

 

Asianajotoimisto Kaija Ruosteenoja

Painopistealueita: Maatalousjuridiikka, kiinteistöoikeus, perhe- ja perintöoikeus, sopimusoikeus, vahingonkorvausoikeus

Satakunnankatu 15, 27510 Eura
puhelin 0400 942 294
sähköposti: info(at)kaijaruosteenoja.fi

www.kaijaruosteenoja.fi

 

Asianajotoimisto Actas Oy

Painopistealueita: Yleis- ja yritysjuridiikka, yrityssaneeraukset, tie- ja liikenneasiat, muut maatilan lakiasiat

Puistokatu 16 A, PL 57
38201 Sastamala
puhelin 050 377 9892
Muut toimistot: Tampere, Valkeakoski

www.actas.fi

 

Asianajotoimisto Asmala Härmäläinen Santavuo Oy

Painopistealueita: yhtiöoikeus, kiinteistöoikeus,Ttöoikeus, perhe- ja perintöoikeus

Yrjönkatu 15
28100 PORI
puhelin 02 634 5100

www.ahslaki.fi/

 

Woikoski Oy:n jäsenedut ovat saatavissa nyt kaikille MTK:n jäsenille. Lisätietoja Woikosken tarjoamista jäseneduista MTK Hankintojen sivuilta.