null KIILA-kuntoutuskurssille haku käynnissä

Ajankohtaista

KIILA-kuntoutuskurssille haku käynnissä

26.4.2021

KIILA-kuntoutuksen tavoitteena on parantaa ja tukea työkykyä ja edistää työelämässä pysymistä. MTK-Satakunta on hakenut Kiila-kuntoutuskurssin, joka on suunnattu maatalousyrittäjille.

Kuntoutus on kokonaisvaltainen, jossa huomioidaan sinun yksilölliset tarpeet ja maatilasi erityispiirteiden vaikutus työkykyysi. KIILA-kuntoutukseen voi hakeutua 18-67-vuotiaat, joilla on työkyvyssä tapahtunut heikentymistä. 

Kuntoutusjaksot ovat kuntoutujille maksuttomia ja sisältävät töyshoitomajoituksen. Matkojen osalta kuntoutuja voi hakea Kelasta matkakorvausta ja kuntoutuksen ajalta kuntoutusrahaa.

Kuntoutukseen hakua varten tarvitset lääkärin B-lausunnon hakemuksen liitteeksi. Täytäthän Kuntoutushakemus KU101 huolella. Hae viimeistään 1.10.2021 tai niin kauan, kuin paikkoja riittää. Kurssi täytetään hakujärjestyksessä. Kuntoutuksen ensimmäinen tapaaminen ajoittuu marraskuun toiselle viikolle. 

Kurssin tiedot ja hakulomakkeet löytyvät Kelan sivulta. Syötä hakusivulle kurssin nro 81563, niin löydät oikean kurssin.

Lataa esite tästä

Lisätietoja voit kysyä Matti Rehulalta ja Riitta Seppälältä