Takaisin Ohjelmakauden muutos ja siihen sopeutuminen

Artikkeli – Maaseudun edunvalvonta

Ohjelmakauden muutos ja siihen sopeutuminen

28.04.2023

Muutosvoimaa tulevaan -hanke seuraa videosarjassa viljelijöiden sopeutumista muutoksiin. Videosarjan ensimmäinen jakso on julkaistu. Siinä Aleksi Simula Harjavallasta kertoo meille, miten ohjelmakauden muutos on hänen mielestään toteutettu ja millä mielellä hän lähtee tulevaan kasvukauteen. Video löytyy MTK-Satakunnan YouTube -kanavalta.  

Tukikauden muutoksista Aleksi kertoo saavansa tietoa muun muassa Ruokaviraston sivuilta ja MTK:n opetusmateriaaleista sekä katsomalla luentoja verkosta. Tämän lisäksi Aleksi sparrailee viljelijäkavereiden kanssa tehdyistä valinnoista.

Tietoa tukikauden muutoksista löydät täältä

Ruokaviraston verkkosivuilta löytyy ajantasaiset tiedot tukiehdoista. Ruokaviraston maataloussivut löytyy osoitteesta https://www.ruokavirasto.fi/tuet/maatalous/

MTK:n opetusmateriaali on tarkoitettu MTK:n jäsenille.

  • Materiaaliin pääset kirjautumalla jäsenportaaliin. Käyttäjätunnus on se sähköpostiosoite, johon myös jäsenkirjeet tulevat. Mikäli et muista tai tiedä salasanaasi, klikkaa "luo uusi salasana" ja etene ohjeiden mukaan.
  • Kohdasta Oiva verkko-opisto (Moodle) pääset verkkokoulutusalustalle, josta löytyy koulutusvideoita jäsenille mm. tukikauteen liittyviä ohjeita ja jäsenwebinaareja.
  • Mikäli kirjautuminen ei onnistu, ota yhteyttä Virveen. Yhteystiedot löytyvät täältä.

ELY-keskuksen asiantuntijoiden yhteystiedot löytyy täältä

Kysymyksissä sinua auttaa alueesi maaseutuviranomaiset