Sisältöjulkaisija

null Arjen irtiotto, jonka aikana saat kehittää itseäsi. Mistä on kyse?

Uutinen

Arjen irtiotto, jonka aikana saat kehittää itseäsi. Mistä on kyse?

8.8.2019

Varavoimaa Farmarille muutoksiin -hanke tarjoaa kaksi Maatalousyrittäjän hyvinvoinnin ABC -koulutusta Ali-Ketolan matkailutilalla 24.-25.10.2019  ja 14.-15.11.2019. Valitse itsellesi sopivampi ajankohta osallistua. 

Maatalousyrittäjien hyvinvoinnin ABC on mielenterveyden ensiapu®1 -koulutus. Koulutukseen osallistujilta on saatu paljon hyvää palautetta. Osallistuminen on vahvistanut itsetuntemusta ja antanut rohkeutta käsitellä asioita. Aiheet ovat osin raskaitakin, mutta illan kevyt liikunta, ruoka ja saunominen keventää tunnelmaa. Koulutusta on kuvailtu osallistujien toimesta myös minilomaksi – arjen irtiotoksi, jonka aikana saa kehittää itseään.

Koulutuksen teemoja ovat muun muassa ihmissuhteet ja vuorovaikutus, tunteet, elämän- ja stressinhallinta sekä kriisit ja niistä selviytyminen. Keskitytään sellaisten taitojen löytämiseen, jotka auttavat selviämään myös elämään kuuluvista vastoinkäymisistä. Saadun palautteen perusteella erityisen antoisaksi koulutuksen tekee vertaisryhmä, -Te tiedätte, mistä mä puhun.

Koulutukseen voi osallistua kaikki, jotka haluavat vaalia ja vahvistaa omaa ja läheistensä mielenterveyttä. Akuutissa kriisissä olevalle koulutus ei kuitenkaan sovellu. Mikäli koet olevasi akuutissa kriisissä, voit ottaa yhteyttä esimerkiksi terveydenhuoltoon tai Riittaan, Anteroon tai Virveen.

Koulutuksen tarjoaa MTK-Satakunnan Varavoimaa Farmarille muutoksiin -hanke. Melan Välitä viljelijästä -projekti maksaa osallistujien tarjoilut ja yhden yön yöpymisen.

Seuraavat Maatalousyrittäjän hyvinvoinnin ABC- koulutukset MTK-Satakunnan alueella ovat Kokemäellä Ali-Ketolan matkailutilalla 24.-25.10.2019 ja 14.-15.11.2019. Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla sinulle sopivaa päivämäärää. Koulutukseen voi osallistua myös MTK-Satakunnan ulkopuolelta olevat viljelijät.

Tässä liitteessä Maatalousyrittäjien hyvinvoinnin ABC – koulutusten ohjelma.

Lisätietoja antaa Riitta Seppälä, riitta.seppala (a) mtk.fi, puh. 044 972 6195