Takaisin Ilmoittaudu mukaan Ikaalisten hyvinvointipäivään

Ajankohtaista

Ilmoittaudu mukaan Ikaalisten hyvinvointipäivään

23.08.2023

Tule viihtymään Maatalousyrittäjien hyvinvointipäiville Ikaalisiin 22.11.2023.

Tapahtumassa pääset kuulemaan ylemmän erityistason psykoterapeutti, näyttelijä ja käsikirjoittaja Kari Ketosen vinkit Stressiin ja työssä jaksamiseen. Päivän aikana kuulet myös monta muuta esitystä työssä jaksamisen tueksi, joista löydät lisää tietoa päivän ohjelmasta. Päivä tarjoaa mahdollisuuden tutustua yhteistyökumppaniemme toimintaan "minimessuilla". Melan osastolla voit kokea maatilan huimaavia vaaranpaikkoja turvallisesti virtuaalilasit päässä. Maksuttoman tapahtuman järjestää Melan Välitä viljelijästä -projekti.


Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 30.10. mennessä Melan tapahtumakalenterissa tai suoraan tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/EP/4032C823EBF5FB7A

Pysäköinti on maan pinnalla maksutonta. Päärakennuksen edestä löytyy sekä inva- että sähkölatauspaikkoja. Parkkihallissa pysäköinti maksaa 10 € / vrk.

Mikäli haluat jäädä päivän päätteeksi kylpylään, voit ostaa ryhmähintaan kylpyläliput suoraan kylpylän kassalta. 15 € / aikuinen ja 10 € / lapsi 4-14v. Oma uimapuku ja pyyhe mukaan. Kylpyläosasto on avoinna klo 10.00–21.00. (Majoittujille klo 8.00 alkaen). Kylpylä sulkeutuu klo 21.00 ja altaalta
pitää poistua klo 20.30.


Mikäli haluat yöpyä ennen tai jälkeen tapahtuman, voi mahdollisen majoituksen varata itse varaustilanteen mukaan. Majoitusta varattaessa mainitse tunnus: Maatalousyrittäjien eläkelaitos. Majoitukset maksetaan saavuttaessa hotellivastaanottoon.
Majoitushinnasto:
Päärakennuksesta huoneet ***
138 €/kahden hengen huone/vrk 118 €/yhden hengen huone/vrk
Sivurakennuksesta Loftista economy-huoneet ** 88 €/kahden hengen huone/vrk 78 €/yhden hengen huone/vrk
Huonehinta sisältää majoituksen, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön majoitusvuorokauden aikana.
Huoneet ovat käytössänne saapumispäivänä klo 15.00 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00. Lisävuodehinnat saat hotellin vastaanotosta.

Keskiviikkoiltana 22.11.2023 on mahdollisuus laittaa jalalla koreasti omakustanteisesti Nina Åkerlundin ja ManTran tahdittamana ravintola Kyröksessä Ikaalisten kylpylässä.


Tervetuloa Ikaalisiin viettämään mukava päivä ohjelman parissa! 

Lataa ohjelma tästä