null Hyvinvoinnin ABC -koulutus Kokemäellä 27.-28.10.2021

Ajankohtaista

Hyvinvoinnin ABC -koulutus Kokemäellä 27.-28.10.2021

9.8.2021

Ilmoittaudu mukaan syksyn Hyvinvoinnin ABC -koulutukseen. Koulutuksessa saat monipuolista tietoa henkiseen hyvinvointiin liittyen. Koulutus on kaksipäiväinen. Majoituksen ja ruokailun tilaisuuteen tarjoaa Melan Välitä Viljelijästä -projekti. 

Varavoimaa Farmarille muutoksiin -hankkeen järjestämä Hyvinvoinnin ABC -koulutus pidetään 27-28.2021 Kokemäellä, Ali-Ketolan matkailutilalla. Hyvinvoinnin ABC on Mielenterveyden ensiapu®1 -koulutus. Koulutukseen osallistuva saa tietoa hyvinvoinnista, rohkaistuu huolehtimaan omasta ja läheisten hyvinvoinnista sekä saa taitoja selvitä elämään kuuluvista vastoinkäymisistä.

Koulutuksessa käsitellään mielenterveyttä hyvinvoinnin osana. Ensimmäisenä päivänä aiheina on tunnetaidot ja elämän kriisit, toisena päivänä keskustellaan ihmissuhteista ja vuorovaikutuksesta sekä elämän- ja stressinhallinnasta. Kaikki koulutukseen osallistuvat tulevat maatiloilta, joten tilaisuuksissa vertaistuella on suuri merkitys. Maatilojen realiteetit ymmärretään ja voit saada koulutuksesta suoraan omaan arkeesi siirrettäviä vinkkejä. 

 Koulutus, tarjoilut ja yöpyminen on osallistujille maksuton.

Ilmoittautuminen syksyn Hyvinvoinnin ABC-koulutukseen on käynnissä. Ilmoittaudu tästä linkistä. Tilaisuuteen pääsee 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Mikäli tilaisuus täyttyy ilmoittautumisaikana, voit ilmoittautua jonottamaan paikkaa. Peruutuksen sattuessa myös jonotuspaikoilta on mahdollista päästä mukaan. 

 

Lataa Hyvinvoinnin ABC esite tästä

Lataa tilaisuuden ohjelma tästä