MTK-Satakunnan jäsenedut

MTK-Satakunnan jäsenet ovat oikeutettuja MTK Hankintojen sopimiin etuihin. Tutustu etuihin MTK Hankintojen verkkosivuilla.

MTK-Satakunnalla on yhteistyösopimus kolmen asianajotoimiston kanssa. Tavoitteena on, että jäsenet voivat saada neuvontaa ja lakipalveluja joko maksutta tai kohtuuhintaan, riippuen tilanteesta.

Kerro heti aluksi, että olet MTK:n jäsen ja että maataloustuottajien liitto on pyytänyt kääntymään kyseisen toimiston puoleen.

Testamentti, avioehto ja muut tärkeät paperit on syytä teettää asiantuntijalla. Asiakirjamalleihin voi tutustua, mutta maallikon tulkitsemina valmiit mallit johtavat helposti harhaan. Tärkeät paperit on hyvä ottaa muutaman vuoden välein esiin ja tarkistaa, miten hyvin ne vastaavat nykytilannetta.

Tuottajien oma lakitoimisto Arviointikeskus on erikoistunut kiinteistöomistajien lakiasioihin ja erityisarvoa sisältävien kiinteistöjen arviointiin. Arviointikeskuksesta alennusta MTK:n ja Mhy:n jäsenille sekä maksuton pikaneuvonta sähköpostitse. Lue lisää asiasta tästä linkistä. Metsäarviointeja tehdään yhteistyössä myös metsänhoitoyhdistysten kanssa.  

 

Asianajotoimisto Kaija Ruosteenoja

Painopistealueita: Maatalousjuridiikka, kiinteistöoikeus, perhe- ja perintöoikeus, sopimusoikeus, vahingonkorvausoikeus

Satakunnankatu 15, 27510 Eura
puhelin 0400 942 294
sähköposti: info(at)kaijaruosteenoja.fi

www.kaijaruosteenoja.fi

 

Asianajotoimisto Actas Oy

Painopistealueita: Yleis- ja yritysjuridiikka, yrityssaneeraukset, tie- ja liikenneasiat, muut maatilan lakiasiat

Puistokatu 16 A, PL 57
38201 Sastamala
puhelin 050 377 9892
Muut toimistot: Tampere, Valkeakoski

www.actas.fi

 

Asianajotoimisto Asmala Härmäläinen Santavuo Oy

Painopistealueita: yhtiöoikeus, kiinteistöoikeus,Ttöoikeus, perhe- ja perintöoikeus

Yrjönkatu 15
28100 PORI
puhelin 02 634 5100

www.ahslaki.fi/

 

Woikoski Oy:n jäsenedut ovat saatavissa nyt kaikille MTK:n jäsenille. Lisätietoja Woikosken tarjoamista jäseneduista MTK Hankintojen sivuilta.

Miten hyödynnän MTK:n jäsenetuja?

 

Osan jäseneduista saat käyttöösi näyttämällä jäsenkortin. Tärkeä numerosarja on jäsenkortissa oleva jäsentunnus. Pidä kortti tallessa ja helposti saatavilla. Voit myös ladata sähköisen jäsenkortin puhelimeesi.

Osassa jäsenetuja jäsenyys ja jäsenmaksun maksaminen tarkistetaan tietojärjestelmiä hyödyntäen. Jäsenetuja tarjoavat yhteistyökumppanimme varmentavat jäsenyyden henkilötunnusten avulla.

Jos jäsenetujen saannissa ilmenee jäsenyyteen liittyviä ongelmia, ota yhteys omaan maataloustuottajien yhdistykseen, MTK-Satakuntaan tai metsänomistajien liittoon. Samalla voit varmistaa, että henkilötunnuksesi on jäsenrekisterissä oikein.

Jäsenedut jatkuvat katkeamatta, kun maksat jäsenmaksun ohjeiden ja eräpäivien mukaisesti (muista viitenumero).

 

MTK:n valtakunnalliset jäsenedut löydät täältä.