Takaisin Viimehetket hakea mukaan kuntoremonttiin

Ajankohtaista

Viimehetket hakea mukaan kuntoremonttiin

11.01.2023

Maatilan arki on usein rankkaa ja vaatii sekä henkisiä että fyysisiä voimavaroja. Miten sinä jaksat ja suoriudut arjen vaatimuksista? Miten pidät huolta terveydestä ja hyvinvoinnistasi?

Terveenä ja tehokkaana tilalla -Kuntoremonttikurssi maatalousyrittäjille alkaa 1.3.2023. Kuntoremonttikurssi on käytännönläheinen kurssi, jonka aikaan saat tietoa terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. Kurssi järjestetään Holiday Club Caribiassa Turussa.  Lue lisätietoja tästä liitteestä.

KUNTOREMONTTIKURSSIN AIKATAULU (2 + 2 + 2 VRK)
1.jakso 1.–3-3.2023, hinta 499 €/hlö
2.jakso 22.–24.11.2023, hinta 499 €/hlö
3.jakso 13.–15.3.2024, hinta 499 €/hlö
(Hinnat kokonaishintoja ilman Kelan kuntoutusrahaa, sis. alv)

Hintaan sisältyy:

  • ohjattu kurssiohjelma
  • majoitus kahden hengen huoneessa (yhden hengen huoneen lisämaksu 51 €/vrk, sis. alv)
  • aamiainen, lounas, päivällinen ja kahvi
  • vapaa kylpylän ja kuntosalin käyttö aukioloaikoina

Nyt on aika toimia, jotta pääset mukaan kuntoremonttiin. Paikkavaraukset tulee tehdä 1 kk ennen 1. jakson alkua. Toimi näin:

  • Paikkavaraukset ja lisätiedot: outi.rautalin (a) utu.fi (kirjoita osoite ilman välilyöntejä ja korvaa (a) merkillä @)
  • Ole yhteydessä työterveyshuoltoon, jotta saat sieltä kuntoutuspäätöksen (lomake KU 114). Tarvitset kuntoutuspäätöksen Kelan kuntoutusrahan hakemiseen.

Kuntoutusraha haetaan Kelalta, saat kurssijaksojen päätteeksi aina osallistumistodistuksen, joka liitetään kuntoutusrahahakemukseen. Kuntoutusraha maksetaan MYEL -työtulon perusteella. Kuntoutusrahan määrän voit arvioida tällä laskurilla. Ensimmäisen jakson ensimmäinen kurssipäivä on omavastuupäivä, jonka ajalta ei makseta kuntoutusrahaa.