Takaisin Terveystalo, työterveyden puitesopimus

Artikkeli – Jäsenyys

Terveystalo, työterveyden puitesopimus

17.01.2024

MTK-Satakunta on kilpailuttanut työterveyspalvelut alueensa MYEL-vakuutetuille yhteistyössä Työterveyslaitoksen ja Melan kanssa. Puitesopimus työterveyspalveluista on solmittu Terveystalo Oy:n kanssa.

Olemme yrittäjän apuna ja tukena. Yrittäjällä yksikin sairauspoissaolo voi pistää helposti pakan sekaisin. Siksi panostus terveyteen ja hyvinvointiin on sekä välttämätön että järkevä sijoitus. Laadukas työterveys luo varmuutta, joka vähentää riskejä ja huolia. Pidämme sinut pelikunnossa: tuemme ja ennaltaehkäisemme työkykyriskejä, jotta voit työssä hyvin ja pysyt terveenä. Noin 90% akuuteista vaivoista voidaan hoitaa etänä ja kun asia vaatii hoitoa paikan päällä, koko valtakunnallinen verkostomme on käytettävissäsi. Kun kumppanisi on Terveystalo, tiedät olevasi hyvissä käsissä.

Näin teet sopimuksen Terveystalon kanssa:

Pyydä tarjous työterveyspalveluista (https://www.terveystalo.com/fi/tyoterveys/tyoterveyssopimus/tyoterveys-myel-vakuutetuille). 

Tarjouspyynnön yhteydessä muista esittää kampanjakoodi MTK Satakunta

Varmista, että saamasi tarjous on puitesopimuksen mukainen. 

Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja johtava toimija työterveydessä Pohjoismaissa. Terveystalon digivastaanotto palvelee ajasta ja paikasta riippumatta, 24/7. Terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoaa myös noin 370 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Terveystalo on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja toiminnallemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Tutustu palvelukuvauksiin:

Työterveyshuollon puitesopimushinnat

Tutustu eri palveluntuottajien  puitesopimushintoihin