Takaisin MTK-Satakunnan maaseutunuoret järjestäytyivät

Ajankohtaista

MTK-Satakunnan maaseutunuoret järjestäytyivät

27.01.2022

Maaseutunuoret ovat kokoustaneet alkuvuodesta jo kahdesti.

Maaseutunuorten yleiskokous pidettiin pe 7.1. alkuperäisistä suunnitelmista poiketen Teamsilla. Kokouksessa nimettiin valiokunta vuodelle 2022. Erovuorossa ollut Heikki Sahko jäi pois valiokunnasta, ja hänen tilalleen valittiin Kalle Juusela Eurasta. Yleiskokouksessa keskusteltiin myös tulevista nuorten tapahtumista ja nuorten toiveista tapahtumille. Matalan kynnyksen tapahtumille olisi tarvetta varsinkin nyt, kun koronan vuoksi ei ole voitu kunnolla kokoontua.

Nuorten valiokunnan järjestäytymiskokous pidettiin keskiviikkona 26.1. myös Teamsilla. Puheenjohtajaksi valittiin Janne Paloviita Honkajoelta ja varapuheenjohtajaksi Juha Sarviluoma Karviasta. Lisäksi valiokunta nimesi kuluttajavastaavakseen Katri Papinahon Merikarvialta. Kuluttajavastaava tulee olemaan myös MTK-Satakunnan kuluttajatyöryhmän jäsen. 

Tällä hetkellä korona rajoittaa muun muassa Ellivuoren laskettelutapahtuman yhteyteen suunniteltua illanviettoa, eikä sitä pystytä järjestämään tällä kertaa. Sen sijaan pienempiä nuorten tapahtumia on suunnitteilla mahdollisesti jo maaliskuussa, joten seurailkaa tiedottamista. MTK:n liittokokoukseen on myös tulossa nuorille oma osallistumiskiintiö, mistä tiedotetaan myös myöhemmin lisää.

Nuorten valiokunta päätti myös alkaa hyödyntää yhdistysten nuorista vastaavia etenkin tiedotuksen osalta.