Takaisin Pirte, työterveyden puitesopimus

Artikkeli – Jäsenyys

Pirte, työterveyden puitesopimus

17.01.2024

Pirte työterveys huolehtii jo lukuisten maatalousyrittäjien työterveydestä ja -hyvinvoinnista sekä tilojen työturvallisuudesta. Maatalouden työterveyshuoltoon koulutetuilla työterveyshoitajillamme, työterveyslääkäreillämme ja työfysioterapeuteillemme on laaja kokemus maataloustyön erilaisista kuormitustekijöistä ja maatilojen työolosuhteista. Pirtessä noudatetaan hyvää työterveyshuoltokäytäntöä ja ohjeistuksia, mitkä liittyvät maatalousyrittäjien työterveystoimintaan. Säännöllisillä työpaikkaselvityksillä (tilakäynnit, työolosuhdeselvitykset) ja terveystarkastuksilla tavoitellaan työkyvyn tukemista työuran eri vaiheissa. Pirte tarjoaa lakisääteisen työterveyshuoltosopimuksen lisäksi myös sairaanhoidon palveluita. Näillä palveluilla tavoitteena on oikea ja nopea diagnoosi sekä viiveetön hoito, jotta työkyky palautuisi mahdollisimman nopeasti.

Kuulumme Välitä viljelijästä -verkostoon, jonka tavoitteena on tukea maatalousyrittäjien jaksamista elämän pienissä ja suurissa haasteissa.

Kaikki yhdeksän toimipistettämme ympäri Pirkanmaata ovat MTK-Satakunnan puitesopimuksen piiriin tulevien työterveysasiakkaidemme käytettävissä. Alueen lähimmät toimipisteet sijaitsevat Sastamalassa ja Virroilla.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy meiltä tarjousta!

 

Näin teet sopimuksen Pirten kanssa:

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeemme kautta. Kirjoitathan lisätietokenttään ”MTK Satakunnan puitesopimus”. Olemme sinuun yhteydessä lähipäivinä.

 

Tutustu Pirteen tarkemmin: www.pirte.fi

Tutustu hintavertailuun

Tutustu puitesopimusten hintavertailuun tästä linkistä