null Mitä enempään varaudut, sen vähemmän yllätyt

Ajankohtaista

Mitä enempään varaudut, sen vähemmän yllätyt

20.2.2020

Maatalousyrittäjän hyvinvoinnin ABC -koulutus järjestetään kevään osalta 12.-13.3.2020. Ilmoittautuminen on mahdollista niin kauan kuin paikkoja on vapaana. 

Maatalouden muutoksissa oma jaksaminen ja hyvinvointi ovat avainasemassa. Muutokset vaikuttavat meissä eri tavoin. Oli muutos millainen tahansa, oleellista on se, millaiset henkiset valmiudet meillä on asioita kohdata. Omat valmiutemme turvaavat toimintakykyämme myös yllättävissä muutoksissa. Omien henkisten valmiuksien ylläpitäminen on tärkeä tapa varautua erilaisiin tilanteisiin. Maatalousyrittäjien hyvinvoinnin ABC käsittelee muun muassa ihmissuhteita, tunnetaitoja, elämän- ja stressinhallintaa sekä kriisejä ja niistä selviytymistä. Näitä kaikkia taitoja tarvitsemme sekä työ- että henkilökohtaisessa elämässämme. 

Koulutus on kaksipäiväinen. Illalla on mahdollista lähteä käymään kävelyllä porukalla tai tehdä muuta itselleen sopivaa päivästä palauttavaa toimintaa. Myös savusauna on lämpimänä. Illat ovat olleet pääasiassa leppoisaa yhdessäoloa. Nälkä ei pääse yllättämään, siitä pitää huolen Ali-Ketolan matkailutilan emäntä. Pääasiassa on kuulunut, että eväät ovat jääneet syömättä. Tällä kertaa voi siis eväät jättää kotiin ja tulla nauttimaan valmiista ruokapöydästä.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.lyyti.in/hyvinvoinninABC20201satak

Koulutukseen ei suositella osallistumista, jos koet olevasi akuutissa kriisissä. Akuutissa kriisissä voit ottaa yhteyttä esimerkiksi oman alueesi terveyskeskukseen, työterveyshoitoon tai varavoimaa farmarille muutoksiin -hankkeeseen. Yhteydenotot ovat täysin luottamuksellisia.