Takaisin Lasten Farmi ja Maalaistori Porissa 14.6.

Ajankohtaista

Lasten Farmi ja Maalaistori Porissa 14.6.

09.06.2022

Maalaistori ja Lasten Farmi tarjoilevat lähiruokaa ja koko perheen ohjelmaa Porissa tiistaina 14.6. klo 10-14. Maalaistorin herkut ja aiheeseen liittyvät asiantuntijahaastattelut ovat kauppakeskus Puuvillan tiloissa. Koko perheen Lasten Farmi puolestaan pystytetään Pelle Hermannin leikkipuiston kupeeseen. Tapahtumiin on vapaa pääsy!

Lasten Farmi -tapahtuma tuo maa- ja metsätaloutta esille Pelle Hermannin leikkipuiston viereisellä hiekkakentällä. Nähtävillä on oikeita maa- ja metsätalouskoneita, ja perheen pienimmät voivat testata omia traktorinajotaitojaan polkutraktoriradalla. Mini-broilerhallin parissa pääsee tutustumaan siihen, miten broileri kasvaa. Metsänhoitoyhdistys jakaa puuntaimia sekä järjestää luontopolun, jonka varrella opetellaan mm. mittaamaan puun pituutta.

Maalaistori rakentuu kauppakeskus Puuvillaan sekä viereiselle kehräämönaukiolle. Myynnissä on satakuntalaisia lähiruokaherkkuja. MTK:n ruokamarkkina-asiantuntija Heidi Siivonen juontaa tilaisuuden, ja haastatteluun pääsee muun muassa Satakunnan maakuntajohtaja Asko Aro-Heinilä sekä juontaja Elina Wallin.

Molemmat tapahtumat ovat tiistaina 14.6. kello 10-14. Tapahtumiin on vapaa pääsy, tervetuloa viettämään mukavaa päivää!

Tapahtumat ovat osa Maa- ja metsätaloustuottajien Keskusliiton MTK:n liittokokousta, joka järjestetään Porissa 15.-16.6. Edellisen kerran MTK:n liittokokous järjestettiin Porissa vuonna 1926.


Lisätiedot:

MTK-Satakunnan toiminnanjohtaja Anna-Kaisa Jaakkola, puh. 045 161 3362, anna-kaisa.jaakkola@mtk.fi