null PERUUTETTU Laskettelupäivä Ellivuoressa 7.2. Jäsenetulaskettelu mahdollista

Ajankohtaista

PERUUTETTU Laskettelupäivä Ellivuoressa 7.2. Jäsenetulaskettelu mahdollista

27.1.2020

Laske Ystäväsi -laskettelutapahtuma 7.2.2020 joudutaan peruuttamaan lumen vähyydestä johtuen. Valitettavasti tämän hetken ennusteet eivät näytä siltä, että rinteitä saataisiin tarpeeksi auki yli tuhannen hengen tapahtumaa varten. Vaikka lunta onkin taas satanut monin paikoin aina länsi-rannikkoa myöten, ei kertymä sen osalta ole ollut riittävä, eikä pakkanen tarpeeksi kova, jotta lumetuksella asia korjaantuisi. Tapahtuman peruuttaminen on harmittava, mutta välttämätön päätös vallitsevissa olosuhteissa.

Haluamme kuitenkin tarjota jäsenillemme mahdollisuuden tulla alkuperäisenä tapahtumapäivänä laskettelemaan Ellivuori Ski Centerin avoinna oleviin rinteisiin jäsenetuhinnalla. MTK:n tai MHY:n jäsenkorttia esittämällä 7.2 klo 12-21 saa hissilipun ostettua 10 eurolla ja välineet vuokrattua 10 eurolla kaiken ikäisille. Välineet voi edelleen varata Lyytin kautta: www.lyyti.in/MTKEllivuori2020_valinevaraus tai ski@ellivuori.fi Jo varauksen tehneille ilmoitetaan muutoksista erikseen.

MTK-liitot ja metsänhoitoyhdistykset pahoittelevat tilannetta ja toivottavat jäsenensä tervetulleiksi laskemaan ystävien kanssa jälleen ensi vuonna 12.2.2021.

Perinteinen laskettelupäivä MTK:n jäsenille Ellivuoressa Sastamalassa perjantaina 7.2.2020 klo 12 - 21.

• Ilmaiset rinteet ja hiihtohissit. Seuraa rinnetilannetta Ellivuoren sivuilta.
• Välinevuokraus 15 €/hlö, varaukset: https://www.lyyti.in/MTKEllivuori2020_valinevaraus
• Makkara- ja mehutarjoilu klo 15 – 20

Paikalla LähiTapiolan hiihtokoulu!
Opetusta myös lumilautailijoille klinikkaopetuksena klo 17-20 lastenrinteessä. Ei ennakkoilmoittautumista. Muistathan, että lasketteleminen tapahtuu omalla vastuulla.

Tervetuloa laskettelemaan!