Takaisin Lääkärikeskus Minerva, työterveyden puitesopimus

Artikkeli – Jäsenyys

Lääkärikeskus Minerva, työterveyden puitesopimus

17.01.2024

Olemme työn ja terveyden välisen suhteen kokeneita asiantuntijoita. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta, paikallista, läsnäolevaa, aidosti välittävää ja monipuolista työterveys- ja työhyvinvointipalvelua. Olemme kotimainen, paikallinen lääkärikeskus, joka on aktiivinen kumppani ja tiivisti yhteydessä asiakkaisiin. Toimintamme on läpinäkyvää ja asiakastyytyväisyys on erinomaista. Vahvuutenamme ovat sitoutuneet, kokeneet, ammattitaitoiset työntekijät ja hyvä paikallistuntemus. Palveluidemme saatavuus on erittäin hyvä ja olemme helposti tavoitettavissa.

Näin teet sopimuksen Lääkärikeskus Minervan kanssa:

Pyydä tarjous: 

Tarjouspyynnön voit tehdä yhteydenottolomakkeella https://laakarikeskusminerva.fi/tyoterveyshuolto/tarjouspyynto-tyoterveyshuollosta tai olemalla yhteydessä lääkärikeskus Minervan vastaavaan työterveyshoitajaan:

Liisa Tolsa
02 8380 891
liisa.tolsa(at)laakarikeskusminerva.fi

Muista mainita tarjousta pyytäessäsi, että kyseessä on MTK-Satakunnan puitesopimus.


Työterveyshoitaja Nina Hohtari on työskennellyt Lääkärikeskus Minervassa vuodesta 2009 alkaen. Nina on ollut tuttu näky Rauman ja Euran maanviljelijöiden keskuudessa vuodesta 2015. Ninalle on kunnia-asia vastata kaikkiin työpäivän aikana tulleisiin yhteydenottoihin. Kun ihmisellä on hätä, työterveyshoitajamme haluaa olla aina tavoitettavissa ja ohjata henkilön mahdollisimman nopeasti asianmukaisen hoidon piiriin.

Minervan tiivis, joustava ja ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen, että jokainen ihminen on hyvissä käsissä koko asiakaskokemuksen ajan. Työterveyshuoltotiimiin kuuluvat Ninan lisäksi työterveyslääkäri Pasi Gorski ja työfysioterapeutti Ilkka Kukkonen.

Tarkemmat yhteystiedot ja lisää tietoa meistä löydät sivuiltamme:

https://laakarikeskusminerva.fi/

Tutustu Minervan HOITUU-Lehteen:

Hoituu 2023

Hoituu 2022

Työterveyshuollon puitesopimushinnat

Tutustu eri palveluntuottajien  puitesopimushintoihin