Takaisin Kilpailutettua työterveyshuoltoa MTK-Satakunnan maatalousyrittäjille ja -yrityksille

Ajankohtaista

Kilpailutettua työterveyshuoltoa MTK-Satakunnan maatalousyrittäjille ja -yrityksille

20.09.2021

MTK-Satakunta on yhteistyössä Työterveyslaitoksen ja Melan kanssa kilpailuttanut työterveyspalvelut alueensa maatalousyrittäjiä ja -yrityksiä varten. Tavoitteena on helpottaa työterveyspalveluiden hankintaa, varmistaa palveluiden asianmukainen hinta-laatu -suhde ja palveluiden hyvä saatavuus koko liiton alueella. Työterveyspalvelujen vertailu ja arviointi tulee ajankohtaiseksi, kun yrittäjä päättää hankkia itselleen palvelut, palkkaa työntekijän, haluaa vaihtaa palvelujen tuottajaa tai palveluntuottaja omalla alueella vaihtuu.

Kilpailutuksen tuloksena MTK-Satakunta on on solminut puitesopimukset MediPorin, Lääkärikeskus Minervan ja Terveystalon kanssa.

MTK-Satakunnan alueella toimivat MYEL-vakuutetut maatalousyrittäjät voivat halutessaan järjestää työterveyspalvelut itselleen ja työntekijöilleen puitesopimuksen mukaisesti haluamansa laajuisina ilman erillisiä sopimusneuvotteluja. Työnantajana toimivien on lakisääteisesti järjestettävä työterveyden palvelut lyhytaikaisessakin palkkasuhteessa oleville työntekijöilleen.

Puitesopimuksen hinnat kattavat yleisimmät työterveyden kautta tarjottavat palvelut. Muiden palvelujen osalta noudatetaan palveluntuottajan kulloinkin voimassaolevaa hinnastoa. Liittymissopimusta tehtäessä on tärkeää varmistaa, että sopimus tehdään MTK-Satakunnan solmiman puitesopimuksen mukaisena.

 

Terveystalo, työterveyden puitesopimus

Terveystalo on Suomen suurin työterveyspalveluiden tuottaja Suomen kattavimmilla digitaalisilla palveluilla ja aukioloajoilla. Saat suoran yhteyden lääkäriin keskimäärin 7 sekunnissa 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Etäpalveluidemme lisäksi palvelemme myös kivijalassa noin 300 toimipaikassamme ympäri Suomen. Terveystalo on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja toiminnallemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Olemme aidosti yrittäjän työterveyskumppani – pidämme sinut pelikunnossa: tuemme ja ennaltaehkäisemme työkykyriskejä, jotta voit työssä hyvin ja pysyt terveenä. Noin 90% akuuteista vaivoista voidaan hoitaa etänä ja kun asia vaatii hoitoa paikan päällä, koko valtakunnallinen verkostomme on käytettävissäsi.

Yhteystiedot ja lisää palveluista löydät sivuiltamme:
https://www.terveystalo.com/

 

 

Lääkärikeskus Minerva, työterveyden puitesopimus

 

Olemme työn ja terveyden välisen suhteen kokeneita asiantuntijoita. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta, paikallista, läsnäolevaa, aidosti välittävää ja monipuolista työterveys- ja työhyvinvointipalvelua. Olemme kotimainen, paikallinen lääkärikeskus, joka on aktiivinen kumppani ja tiivisti yhteydessä asiakkaisiin. Toimintamme on läpinäkyvää ja asiakastyytyväisyys on erinomaista. Vahvuutenamme ovat sitoutuneet, kokeneet, ammattitaitoiset työntekijät ja hyvä paikallistuntemus. Palveluidemme saatavuus on erittäin hyvä ja olemme helposti tavoitettavissa.


Työterveyshoitaja Nina Hohtari on työskennellyt Lääkärikeskus Minervassa vuodesta 2009 alkaen. Nina on ollut tuttu näky Rauman ja Euran maanviljelijöiden keskuudessa vuodesta 2015. Ninalle on kunnia-asia vastata kaikkiin työpäivän aikana tulleisiin yhteydenottoihin. Kun ihmisellä on hätä, työterveyshoitajamme haluaa olla aina tavoitettavissa ja ohjata henkilön mahdollisimman nopeasti asianmukaisen hoidon piiriin.

Minervan tiivis, joustava ja ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen, että jokainen ihminen on hyvissä käsissä koko asiakaskokemuksen ajan. Työterveyshuoltotiimiin kuuluvat Ninan lisäksi työterveyslääkäri Pasi Gorski ja työfysioterapeutti Ilkka Kukkonen.

Nina Hohtari on ollut tuttu näky Rauman ja Euran maanviljelijöiden keskuudessa vuodesta 2015

Tarkemmat yhteystiedot ja lisää tietoa meistä löydät sivuiltamme:

https://laakarikeskusminerva.fi/

 

MediPori Oy, työterveyden puitesopimus


Medipori Oy tarjoaa työterveyshuoltopalveluja yrityksille ja yrittäjille.

Työterveyshuoltopalveluihin kuuluvat työpaikkaselvitykset, terveystarkastukset, työkyvyn arvioinnit, työterveyshuoltopainoitteinen sairaanhoito.

Asemallamme toimii kokeneita lääkäreitä, työterveyshuollon huippuosaajia. Vastaanotolle pääsee nopeasti, tarvittaessa samana päivänäkin.

Tarvittaessa on saatavana myös oman asemamme erikoislääkäripalveluja, joista voidaan sopia erikseen. Lisäksi tarjoamme työpsykologin, traumapsykoterapeutin ja työfysioterapeutin asiantuntevaa palvelua.

 

Kuvassa on vihreätakkiset työterveyshoitajat vasemmalta oikealle: Mira Parkkali, Elina Äijälä (viljelijöiden hoitaja) ja Heidi Teinonen. Edessä työterveyslääkäri Eeva-Maija Alvio-Bedretdin ja Ylermi Luttinen.

Lisätiedot MediPorista löytyvät heidän kotisivuiltaan.