null Kausityövoima

Ajankohtaista

Kausityövoima

8.4.2020

Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen kausityöntekijöiden saantiin joudutaan nyt käyttämään eri kanavia kuin normaalisti ja huoli työntekijöiden saannista on perusteltu.

MTK on tehnyt hartiavoimin töitä kausityövoimatilanteen ratkaisemiseksi. Koska ulkomaista työvoimaa saadaan näillä näkymin rajoitetusti maahan, meidän tulee korvata vaje mahdollisimman hyvin kotimaisin voimin. MTK on yhteistyössä Suomen kylien ja ProAgrian kanssa päivittänyt www.toitasuomesta.fi -palvelun, jonne voi ilmaiseksi ilmoittaa työntekijätarpeensa sekä ilmoittautua työntekijäksi.

Olemme Satakunnassa tehneet yhteistyötä myös alueemme TE-toimiston kanssa ja sen myötä saimme tiloille jaettavaksi suorat yhteystiedot kausityövoiman rekrytoinnista vastaaville asiantuntijoille. Löydät yhteystiedot TE-palvelujen Kausityövoima 2020 -esitteestä.

Jäsenille

Tutustu työterveyshuollon puitesopimusten hintavertailuun. Käytä MTK:n jäsentunnuksiasi kirjautumiseen. Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa, ota yhteyttä oman yhdistyksen sihteeriin tai MTK-Satakunnan toimistoon.