null Ilmoittautuminen hyvinvointi- ja virkistyspäivään alkaa 5.9.klo 9

Ajankohtaista

Ilmoittautuminen hyvinvointi- ja virkistyspäivään alkaa 5.9.klo 9

5.9.2019

MAATALOUSYRITTÄJIEN HYVINVOINTI- JA VIRKISTYSPÄIVÄ

27.11. Virkistyshotelli Yyterissä - kannattaa ilmoittautua nopeasti!

Suosittu maatalousyrittäjien hyvinvointipäivä lähestyy. Tänä vuonna vietämme sen merellisissä maisemissa uudistuneessa Virkistyshotelli Yyterissä Porissa!

Päivä järjestetään yhteistyönä MTK-Satakunnan Varavoimaa Farmarille muutoksiin -hankkeen, MTK-Pirkanmaan Voimaa Farmarille -hankkeen, Melan ja lukuisten muiden yhteistyökumppanien kanssa.

Hyvinvointipäivän teemana on tällä kertaa Minä muutoksessa – uskallanko ottaa askeleen?

Päivän aikana kuulet mielenkiintoisia luentoja siitä, miten työn ja elämän erilaiset muutokset maatilalla vaikuttavat arkeen ja miten voit itse edesauttaa muutoksiin valmistautumista ja sopeutumista.

Osallistujilla on myös mahdollisuus varata ilmoittautumisen yhteydessä aika maksuttomaan kuntotestaukseen, keskusteluun työnohjaajan kanssa tai paikka liikunnallisiin aktiviteetteihin. Tilaisuuden yhteydessä järjestetään minimessut, missä saat lisätietoa muutosteemaan liittyen, voit osallistua arvontoihin ja tavata yhteistyökumppaneita.

Mikäli haluat yöpyä Yyterissä joko ennen virkistyspäivää tai sen jälkeen tai tilata hierontoja ja muita hoitoja, saat niitä nyt tarjoushintaan. Avaa ohjelma tästä.

Olethan nopea niin varmistat paikkasi suositussa hyvinvointitapahtumassa! Ilmoittautuminen ensisijaisesti sähköisesti Lyyti-linkistä www.lyyti.in/hyvinvointipaiva2019  viimeistään 11.11.2019 tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

Tervetuloa keskiviikkona 27.11.2019 klo 9-16 Virkistyshotelli Yyteriin! Hyvinvointi- ja virkistyspäivän ohjelma on laadittu Sinun jaksamisesi puolesta, viljelijä tai viljelijän läheinen.