null TIETOISKU: Rakennustyömaiden pilaantumattomien ylijäämämaa-ainesten hyötykäyttö valtaojien putkituksissa – toimintatavat ja työkalut

Ajankohtaista

TIETOISKU: Rakennustyömaiden pilaantumattomien ylijäämämaa-ainesten hyötykäyttö valtaojien putkituksissa – toimintatavat ja työkalut

21.11.2022

Tervetuloa kuulemaan, miten infra- ja rakennustyömaiden pilaantumattomia ylijäämämaa-aineksia voi hyödyntää lasku- ja valtaojien putkituksissa ja täytöissä peltolohkojen yhdistämiseksi.

Tilaisuuden esimerkkikohteessa viljelijä, maanrakennusurakoitsija ja asiantuntijat kertovat, mitä suunnitelmia ja sopimuksia on hyvä tehdä, kun pilaantumattomia ylijäämämaa-aineksia hankintaan tilan ulkopuolelta hyödynnettäväksi lasku/valtaojien putkituksissa ja täytöissä. Saamme myös vastauksia siihen, mitä taloudellisia ja ilmastollisia hyötyjä saavutetaan tehdyillä toimenpiteillä tässä kohteessa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Tilaisuuden järjestäjät: Kiertotalouden mahdollisuudet maaseudulla ja Ilmastotekoja ruohonjuuritasolla-hankkeet.

Jäsenille

Tutustu työterveyshuollon puitesopimusten hintavertailuun. Käytä MTK:n jäsentunnuksiasi kirjautumiseen. Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa, ota yhteyttä oman yhdistyksen sihteeriin tai MTK-Satakunnan toimistoon.