null Maaseutunuorten maakunnallinen kokous 2.11.

Ajankohtaista

Maaseutunuorten maakunnallinen kokous 2.11.

5.10.2022

MTK-Satakunnan maaseutunuorten maakunnallinen kokous pidetään keskiviikkona 2.11. klo 17.30 Kivikylän tiloissa Rauman Lapissa (Savulaaksontie 121, 27230 Lappi). Ohjelmassa on kokouksen lisäksi yritysesittely, hyvää ruokaa sekä saunomista. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki MTK-Satakunnan maaseutunuoret! Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.10. tästä linkistä.

Kokouksen asialistan voit lukea tästä

Itse kokouksessa pääaiheena on nuorten edustajien valinta sekä liiton nuorten valiokuntaan että liiton johtokuntaan maaseutunuorten edustajaksi. Jos vaikuttaminen näillä paikoilla kiinnostaa, niin saavu paikalle kokoukseen! Alla vielä lyhyt kuvaus auki olevista paikoista:

1. MTK-Satakunnan johtokunnan maaseutunuorten edustaja (kausi 2023-2025)

Edustaja on MTK-Satakunnan johtokunnan täysivaltainen jäsen, joka toimii linkkinä johtokunnan ja liiton maaseutunuorten valiokunnan välillä. Edustaja valitaan aina yhdeksi kaudeksi kerrallaan. MTK-Satakunnan maaseutunuorten maakunnallinen kokous päättää, ketä esitetään liiton syyskokouksessa nimettäväksi johtokuntaan. Ennakkohakemuksia ei tarvita, vaan voit asettua suoraan ehdolle myös itse kokouksessa. Maakunnallinen kokous järjestetään marraskuussa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, ja liiton syyskokous sen jälkeen.

2. MTK-Satakunnan maaseutunuorten valiokunnan jäsen (kausi 2023-2024)

MTK-Satakunnan nuorten valiokunnan kausi on 2-vuotinen, ja kausien määrää ei ole rajoitettu muulla kuin iällä. Valiokuntalainen voi olla mistä päin MTK-Satakunnan yhdistyksiä tahansa; pääasia, että haluat olla mukana valiokunnan toiminnassa! Valiokunnassa on 7 jäsentä sekä johtokunnan maaseutunuorten edustaja. Vuodenvaihteessa erovuoroisia on 3 henkilöä sekä johtokunnan nuori edustaja.

MTK-Satakunnan maaseutunuorten maakunnallinen kokous päättää, keitä esitetään liiton johtokunnalle nimettäviksi valiokuntaan. Ennakkohakemuksia ei tarvita, vaan voit asettua suoraan ehdolle myös itse kokouksessa. Kokous järjestetään marraskuussa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Jäsenille

Tutustu työterveyshuollon puitesopimusten hintavertailuun. Käytä MTK:n jäsentunnuksiasi kirjautumiseen. Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa, ota yhteyttä oman yhdistyksen sihteeriin tai MTK-Satakunnan toimistoon.